Productinformatie

Past de Healthy Light in een normale fitting?

Ja, onze lampen hebben formaat E27 en passen dus in de normale fittingen. Ook hebben we
een GU10 verkrijgbaar, voor spotjes.

In welke fittingen is de Healthy Light beschikbaar?

Onze lampen hebben formaat E27 (meestgebruikte fitting) en een GU10 fitting voor spotjes.

Hoelang gaat een Healthy Light mee?

Bij normaal gebruik gaat onze Healthy Light wel 15.000 branduren mee.

Hoe werkt de schakelaar van een Healthy Light?

Voor een Healthy Light is geen speciale schakelaar nodig. Het is slechts een kwestie van ‘lampje indraaien’ en klaar! Bij een normale lamp werkt de schakelaar als AAN-UIT.

Bij de Healthy Light werkt dit als volgt: Rood AAN/UIT en vervolgens meteen Wit AAN/UIT. Indien de lamp ná het rode licht niet direct opnieuw wordt aangezet, wordt deze een volgende keer gewoon weer rood.

Hoeveel kan ik zien met een Healthy Light aan?

Aangezien het juist de bedoeling is zo weinig mogelijk licht te creëeren, geeft de Healthy Light net aan genoeg licht om veilig door een kamer te lopen. Lezen gaat niet lukken.

Kan ik beter slapen met een Healthy Light?

Ja, het rode licht van de Healthy Light zorgt ervoor dat je lichaam niet stopt met de aanmaak van melatonine. Deze aanmaak wordt met normaal licht wel verstoord. Zolang de aanmaak van melatonine door blijft gaan kun je gemakkelijker in slaap vallen.

Kan ik reseller worden van Healthy Light?

Jazeker, neem daarvoor contact op met info@healthylight.nl

Bestellen & Bezorgen

Wat is de levertijd van een Healthy Light?

Indien je vóór 16:00u besteld, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen bezorgt PostNL dan al de volgende werkdag.

Moet ik thuisblijven om mijn bestelling te ontvangen?

Bestellingen worden als pakket verzonden, dus passen niet door de brievenbus. Het is dus handig dat er iemand thuis is. Uiteraard kan het pakket ook bij de buren of bij een afhaallocatie worden bezorgd.

Naar welke landen verzenden jullie?

Wij verzenden wereldwijd.

Op welke manieren kan ik betalen?

Betalen bij Healthy Light gebeurt makkelijk en snel met de volgende betalingsmogelijkheden:
Mastercard
VISA
iDeal
Paypal

Moet ik verzendkosten betalen?

Er worden geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Ruilen & retourneren

Zit er garantie op de Healthy Light?

Op iedere Healthy Light geven wij 2 jaar fabrieksgarantie.

Kan ik de Healthy Light ruilen / retourneren?

Indien uw Healthy Light niet voldoet aan uw wensen, dan kunt u deze binnen 30 dagen ná bestelling retourneren in de originele verpakking. De kosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de klant. Het aankoopbedrag wordt binnen 5 werkdagen teruggestort.Klanten aan het woord

Top! Met normaal licht ben ik ’s nachts altijd verblindt en zonder licht zie je niks. Het rode licht is een mooie tussenkomst.
Frank
Ik moet ’s nachts 2 tot 3 keer naar de wc, maar ik was dan altijd klaarwakker door het felle licht op het toilet. Nu heb ik een rood lampje van Healthy Light waarmee ik wel kan zien, maar niet klaarwakker word.
Samantha
Ik heb de Healthy Light nu een paar weken en ik gebruik na 21u alleen nog het rode lampje zodat ik alvast in slaapmodus kom. Volgens mij werkt het wel
Joke

Stel een vraag

Healthy Light Crew

De ontwikkelaars van Healthy Light leven niet in duisternis. Wij houden van licht en kunnen niet zonder, maar we zijn ons ook bewust van de nadelen die kunstlicht met zich mee brengt, met name in de avond en nacht. Door mensen bewust te maken van de invloed van kunstlicht op het menselijk lichaam en door het ontwikkelen van producten die ons biologische ritme niet verstoren, hopen wij een bijdrage te leveren aan de goede nachtrust van onze klanten.

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment